Címlap Hírek

Látogatottságunk

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa91
mod_vvisit_counterTegnap266
mod_vvisit_counterA héten497
mod_vvisit_counterMúlt héten427
mod_vvisit_counterE hónapban2081
mod_vvisit_counterMúlt hónapban4864
mod_vvisit_counterÖsszesen154776
Webmester
Molnár Gábor info@bezermenivigassagok.hu
www.fagorgastro.com
Plava Adria d.o.o.
www.lakokocsisnyaralas.com
ErSa Panzió
http://ersa.hupont.hu/
www.epkezlab.com
www.margaretakerteszet.hu


 

Hírek

 

 

 

Sajtóközlemény

„Nem csak kapni, adni is jó”

 

 A Hajdúböszörményi Gasztronómiai Egyesület és a Szabadhajdú Nonprofit Kft. szervezésében 2017.01.19-én a Sillye Gábor Művelődési Központ színháztermében.

” Az erfurti olimpiára való felkészüléstől a versenyig” címmel levetítette azt az ismeretterjesztő filmet, mely a Hajdúsági Regionális Culinary Team munkáját mutatta be. A filmet  Bai Tamás operatőr készítette.

Az est Dr. Szarvas Szabó Kata köszöntőjével kezdődött, melyben kifejezte köszönetét, hogy a csapat méltán képviselte városunkat, régiónkat és Magyarországot a Németországban megrendezett olimpiai világversenyen. Az egyesület vezetője bemutatta a versenyzőket, majd a „Magyarországi rekorderek „oklevelek átadása következett. Az okleveleket Hajdúsági Regionális Culinary Team tagjai, a - Veress Ferenc Szakképző Iskola Hajdúböszörmény, Aranybika Vendéglátóipari Baptista Szakképző Iskola Debrecen, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola Debrecen- képviselői vehették át, mert a VII. Bezermeni Vigasságok Gasztronómiai napon elkészítették a „ Bezermeni bivalyragu” ételüket, mellyel bekerültek a rekordok könyvébe.

A Hajdúsági Regionális Culinary Team csapatkapitánya Gajdán Antal világbajnoki bronzérmes, olimpiai ezüstérmes, szakács mester felajánlotta a csapat által dedikált versenykötényét licitálásra, e mellé az egyesület felajánlott egy dedikált bekeretezett fotót.

Licitálni lehet a kötényre és a képre emailen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Az eredményhirdetés 2017.02.11-én a Jótékonysággal egybekötött IV. Gasztronómiát kedvelők bálján.

A licitálásból befolyt összeget a Hajdúböszörmény Beteg Gyermekeiért Közalapítvány részére ajánlják fel. Jelen volt Radácsi Erzsébet a Hajdúböszörmény Beteg Gyermekeiért Közalapítvány kuratóriumának elnöke és köszönetét fejezte ki az ötlethez, melyet a beteg gyermekek gyógyítására fognak fordítani.

 

 

Hajdúböszörmény, 2017.01.23

 

                                       Gajdán Antalné HGE elnöke

 

A bekeretezett , dedikált kép 10000 ft- kikiáltási áron

 

 

A dedikált kötény 15000 Ft kikiáltási áron

 

 

A licitketet a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen lehet megküldeni, amelynek a határ ideje:

2017.02.10.én 18 :00 Óráig